Добре дошли в обновения сайт на Българска Федерация по Колоездене.

Церемония по награждаване – колоездач на годината 2020 § 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

На 1 април 2022 г. в София, Българска Федерация Колоездене връчи наградите за Колоездач на годината за 2020-та и 2021 година.
Състезатели, треньори, спонсори и приятели на българското колоездене се събраха на връчването на годишните награди за най-добрите колоездачи в България в различните колоездачни дисциплини – планинско, пистово и шосейно колоездене.
Пандемията не позволи организацията на това събитие в последните 2 години, но за радост церемонията в петък удостои с призове всички заслужили за отминалите два състезателни сезона.
Купи или грамоти получиха всички състезатели, които заемат призови места в различните дисциплини и категории в ранглистата на БФК за сезон 2020 и 2021. Освен наградите на състезателите, бяха връчени и сертификатите на успешно завършилите специализирани курсове към Международния
колоездачен съюз (UCI) за съдии и треньори по колоездене, които БФК организира със съдействието на своите партньори – Международния и Европейския колоездачни съюзи (UEC).
Българска Федерация Колоездене благодари на всички спонсори и партньори за помощта за нашия любим спорт и желае успешен състезателен сезон 2022 на всички!