Добре дошли в обновения сайт на Българска Федерация по Колоездене.

Нов управителен съвет на федерацията по колоездене бе избран вчера в Пловдивския колодрум

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

На извънредно изборно събрание бяха гласувани кандидатурите на новия състав

 

На 18.10.2023 г. в спортна зала Колодрум-Пловдив се проведе Извънредно изборно Общо събрание на клубовете членове на Българска Федерация Колоездене. Извънредното събрание бе насрочено още през април тази година, по искане на клубовете.

 

При сериозен интерес и присъствието на над 80% от имащите право на глас клубове, премина събранието, което продължи над 5 часа. За членове на управителния съвет имаше издигнати 12 кандидатури, за общо 7 места в управителния съвет.

 

След представяне на всеки един от кандидатите, се проведе тайно гласуване, в което от първия път, успешно бе избрано новото ръководство на федерацията в състав: Борислав Иванов, Данаил Ангелов, Стефан Христов, Александър Алексиев, Калин Русев, Йордан Донев и Драгомир Кузов.

 

След избирането на новия УС се проведе и първото му заседание, на което новите членове направиха гласуване помежду си за избор на председател на федерацията и избраха досегашния й представляващ – Драгомир Кузов. В следващите няколко дни ще станат ясни и кои ще бъдат заместник-председателите на федерацията.

 

В края на събранието се пожела успех на новото ръководство на федерацията, а членовете му съобщиха, че спешно се търсят попълнения в административния екип на сдружението, като най-належащо е намирането на нов Изпълнителен директор/Генерален секретар. Заинтересуваните от отворената позиция могат да се свържат с екипа на федерацията и да получат повече информация за отговорности, задължения, заплащане и т.н. на admin@bgcf.bg.