Добре дошли в обновения сайт на Българска Федерация по Колоездене.

Заяви своя лиценз за новия сезон ’24

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
😍 По случай празника на влюбените и Трифон Зарезан, зарадвай себе си или направи подарък на своя любим/а!
🚴🏻 През сезон 2023 г. близо 1000 хоби и про колоездачи избраха да се лицензират към БФК/UCI.
Да бъдеш лицензиран спортист към Българската федерация по колоездене носи няколко предимства:
🔸 Участие в състезания: Лицензирани спортисти имат право да участват в различни състезания, организирани от Българската федерация по колоездене. Това включва както национални, така и международни състезания.
🔸 Здравно и застрахователно покритие: Лицензът се основава на здравни осигуровки и медицинско свидетелство, две мерки за твоята безопасност дори и при каране в парка и по-малка загриженост за организаторите на състезанията, в които участваш, в случай на евентуални здравословни проблеми, контузии или наранявания. Ако избереш застраховка чрез ДЗИ – генерален спонсор на БФК, ще получиш преференциална цена.
🔸 Тренировъчни възможности: Лицензирани спортисти могат да се възползват от предоставяните от местните клубове към федерацията тренировъчни възможности, които могат да включват съвместни тренировки, консултации с треньори, тренировъчни лагери и други.
🔸 Легитимност и признание: Лицензирането те прави официално легитимен спортист от федерацията. Може да се присъединиш към клуб в твоето населено място или да създадеш клуб с твоите приятели, за да сте признати в спортната общност.
И понеже спортът се изразява в своя обхват и въздействие, а те се определят от броя на ангажираните хора, особено спортистите, каним те да станеш „пълноправен член“ на колоездачната общност и да дадеш своя принос:
👉 като заплатиш таксата за лиценз към Българската федерация по колоездене
👉 като практикуваш колоезденето по организиран начин.
🔗 Може да избереш подходящия за теб лиценз, като кликнеш на този линк: http://bit.ly/лицензиране
🤟 Късмет в тренировките и успех в новия сезон!