Добре дошли в обновения сайт на Българска Федерация по Колоездене.

Живей Активно! Град 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Програма

Лъч със сборен пункт градинката пред църквата „Свети Георги“ и начален час 18.30
На този лъч се събират родители с деца, за които има организирани забавни игри с аниматор и спортни тренировки за деца с футболистите от клуб ЦСКА 1948. След приключване на активностите в 19:15 часа участниците ще се отправят към НДК с маршрут бул. „Патриарх Евтимий“ и ще влязат в градината на НДК през входа от ъгъла с бул. „Витоша“. Лъчът ще бъде воден от Тереза Маринова и певиците Поли Генова и Виктория Терзийска. Трима доброволци от екипа на Нестле България ще помагат за организацията на придвижването.

Лъч със сборен пункт Княжеска градина с начален час 18.00 часа

На този лъч се събират велосипедисти, скейтъри и любители на тротинетки. От 18.00 часа до 19.15 часа за тях има организирани забавни предизвикателства на две, три и четири колела от представители на софийски велоклубове. В 19.15 часа участниците се отправят към НДК по маршрут бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и влизат в градината на НДК през входа от бул. „Фритьоф Нансен“, водени от Йордан Йовчев, Хоумлес и спортистките от волейболен клуб „Марица“. Петима доброволци от Нестле България ще помагат за организацията на придвижването.

Лъч със сборен пункт градинката пред Кристал с начален час 19.00 часа

На този лъч се събират любителите на ходенето пеша, посрещнати от актьорите от трупата на Театър Българска Армия, Евгени Иванов- Пушката и Екатерина Дафовска и заедно се отправят към НДК по маршрут улица „Раковска“ през бул.“Патриарх Евтимий“ и влизат в градинката на НДК през входа на ъгъла на бул. „Патриарх Евтимий“ и бул. „Фритьоф Нансен“. Трима доброволци от екипа на Нестле България помагат при организацията на движението

Лъч със сборен пункт Южен Парк Кучешка градинка / зад Музея „Земята и хората“ с начален час 18.00 часа

На този лъч се събират любителите на животните с техните домашни любимци. От 18.00 часа до 19.15 часа за тях има организирани специални игри и предизвикателства „на четири лапи“ от професионален треньор на кучета Асен Тролски и неговия екип. На локацията се изгражда шатра на Purina, на която се раздават награди и лакомства за домашните любимци.
В 19.15 участниците се отправят на благотворителен поход до НДК, заедно с домашните си любимци като за всяка извървяна от тях крачка Purina ще дари определено количество храна на приюти за бездомни животни в София. Походът се води от Асен Аролски, трима доброволци от Нестле България ще помагат при организацията на придвижване. Маршрутът минава през Моста на влюбените и стига до градинката на НДК.
Заедно с похода на домашните любимци и техните стопани от същата локация в 19.15 часа тръгва и 3 км маратон за непрофесионалисти, организиран от фитнес клуб Next Level и Asics България. Трима доброволци от Нестле България ще помагат при организацията на движение. Маршрутът на маратона е обиколка в градината и преминаване по моста на Влюбените и стигане да централната локация на НДК.

Лъч със сборен пункт бул. „Витоша“ на ъгъла с ул. „Солунска“ с начален час 18.00 часа

На този лъч се събират любителите на танците, които от 18.00 часа до 19.15 часа ще загряват заедно с Алфредо Торес и Пламена Митова с латино ритми. На място ще присъстват членове на танцувални клубове и школи от София, които ще организират танцувален флашмоб по ул. „Витоша“, целящи да привлекат желаещите да се включат. В 19.15 часа започва техният танцувален марш до градината на НДК. Маршрутът им е по бул. „Витоша“ и ще влязат в градината на НДК през входа на ъгъла на бул. „Витоша“ и „Патриарх Евтимий“. Трима доброволци от Нестле България ще помагат за организацията на движението на групата.